medium

Alles over mediums


In Nederland zijn veel mediums en ook inmiddels heel veel medium telefoonlijnen. De ene spirituele telefoonlijn is groot en heeft veel mediums, de andere paranormale telefoonlijn is klein en heeft er wat minder. Het zegt echter niets over de kwaliteit van een astro telefoonlijn. De kwaliteit van een kleine telefoonlijn kan zelfs beter zijn, omdat er meer oprechte aandacht is.
Wat is nou een medium en wat doet een medium voor jou?
Een medium is iemand die voor jou contact legt. Een medium -de naam zegt het al- is het middel waarmee jij kunt communiceren met een wereld waar je zelf niet of nauwelijks iets van verstaat. Een goed medium is een vertaler van wezens die iemand zonder gave niet kan waarnemen. Een goed medium kan dat echter wel. Hoe fijner de afstemming, hoe beter het medium. Verder is het ook belangrijk, dat er niets tussen het medium en de lichtwereld oftewel hemelse wereld staat. Ook energie wereld genoemd. Zodra er iets tussen staat (zoals bijvoorbeeld het ego) is de informatie van het medium minder zuiver geworden. Maar de beste mediums kunnen hun eigen zorgen en problemen aan de kant zetten zodra ze zich gaan afstemmen voor jou op jouw gidsen of op engelen die boodschappen voor jou hebben. Ook stemt een medium zich af op overledene dierbare personen.
Het is soms moeilijk om te bepalen wat betrouwbare mediums zijn. Om hier nog wat verder op in te gaan, hebben we een speciale pagina aangemaakt met informatie over een betrouwbaar medium. Door te klikken op betrouwbare mediums in de vorige zin, kom je op de pagina terecht waar je alles kunt lezen over de betrouwbaarheid van mediums. We gaan daar bijvoorbeeld in op de manier waarop een medium een betrouwbaar medium kan worden en ook op op welke manier jij een betrouwbaar medium zou kunnen herkennen.

Op deze afbeelding zie je een betrouwbaar medium in pure afstemming.
Een medium kan zich op verschillende manieren afstemmen. Het ene medium vindt het prettig om in trance te gaan en het ander medium heeft juist een wat aardsere methode. Sommige mediums horen boodschappen van overledenen, gidsen of engelen. Ze zijn helderhorend. Er zijn ook mediums die beelden doorkrijgen. Deze mediums zijn helderziende. Ook heb je schrijvende mediums. Ze gaan in een soort trance en gaan via automatisch schrift iets voor jou op papier zetten. Er zijn zelfs mediums die dit met tekeningen doen en vervolgens de symbolische betekenis ervan kunnen ontcijferen.
Hoe kun je mediums vergelijken onder elkaar? Dat is een hele klus. Elk medium is zo ontzettend anders, dat het bijna niet te doen is om het ene medium boven het andere medium te plaatsen. Ook hier gaan we wat uitgebreider op in. Het is niet zo eenvoudig om hier een pasklaar antwoord op te hebben, maar toch kunnen wij jou nuttige informatie geven over het vergelijken van mediums. Door een paar zinnen eerder op de woorden "mediums vergelijken" te klikken, kom je terecht op onze pagina waarin we uitleggen hoe je mediums toch zou kunnen vergelijken.


Bestaan er gratis mediums? Ja, natuurlijk bestaan die er. Net zoals er ook gratis automonteurs bestaan en ook gratis tuinmannen of gratis poetshulpen. Maar........ in de meeste gevallen zijn dat vrienden, familieleden of buren. Een medium heeft een gave of een talent gekregen. Deze gave kan worden ontwikkeld of niet. Net zoals iemand de gave kan hebben om mooie romantische boeken te schrijven. Stel je voor dat deze auteur alle boeken gratis zou schrijven......?? Dat zou zijn of haar ondergang zijn. Daarom is het belangrijk, dat iemand geld krijgt voor zijn of haar werkzaamheden. Een gratis medium zou dus niet echt reëel zijn. Toch hebben we wat extra informatie op deze website geplaatst over gratis mediums. Lees nu de informatie over een medium gratis.
Er zijn inmiddels veel mensen die ervaringen met een medium hebben. Hoe betrouwbaar is deze informatie? Heb jij iets aan deze informatie? Lees het op onze pagina ervaringen met een medium! Misschien heb jij zelf ook ervaringen met een medium. Je mag ons deze mediumervaringen vertellen als je wilt. In overleg met jou plaatsen wij jouw informatie op deze website, zodat anderen jouw medium ervaring kunnen lezen.
Wie zijn de beste mediums van Nederland. Dat is een hele grote vraag! Wij zijn in ieder geval van mening, dat Nederand heel wat goede mediums heeft. Op onze pagina de beste mediums van Nederland kun je lezen wat wij hierover hebben gevonden en ook wat wij vinden.

Om erachter te komen wat goede mediums zijn, kun je het beste voor jezelf even op een rij zetten wat voor jou belangrijk is. Denk bijv. aan deze punten:
- wat wil ik vragen?
- welk soort medium is daarvoor nodig?
- heb ik een vraag over een dierbare overledene of heb ik een toekomst vraag?
- wat verwacht ik van het medium?
- wil ik er naar toe of heb ik voorkeur voor een telefonisch consult met een medium op een spirituele hulplijn of astrolijn?
- vind ik het prettig om een mannelijk medium te spreken of wil ik liever met een vrouwelijk medium spreken?
Zo zijn er nog meer vragen die jij jezelf kunt stellen om te bepalen welk medium voor jou een geschikt en goed medium is. Ga er even rustig voor zitten. Schrijf op, denk na en voel. De dingen die het eerste in jou opkomen komen rechtstreeks uit jouw hart en die dingen zijn ook de juiste dingen om de weg naar een goed medium te vinden.
Wij willen ook nog ingaan op een erkend medium. Wat is een erkend medium? Aan welke stichting kan een medium zich verbinden om ook een echt erkend medium te worden? Wij hebben deze informatie voor jou verzameld en je leest er meer over als je klikt op het woord "erkend medium" een paar zinnen eerder. Als je geïnteresseerd bent om met een erkend medium te praten, dan kun je hier eens gaan kijken.
Zelf hebben wij ervoor gekozen om de mediums van de spirituele hulplijn Helder Inzicht op onze website te zetten. Helder Inzicht is een zuivere lijn en voor ons gevoel de beste hulplijn van Nederland. Deze paranormale astrotelefoonlijn is bewust niet heel erg groot, maar zuiverheid vinden wij persoonlijk belangrijker dan grootheid.

© 2015 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode