Jaarhoroscoop 2017

Ram
Je krijgt in het nieuwe jaar de kans om het mooiste in jezelf tot expressie te brengen, iets met je talenten te doen, je durft anderen je diepste gevoelens te tonen waardoor je begrip en liefde ontvangt. Je hebt nog wel eens de neiging om 'voor wat hoort wat' te denken, maar op het moment dat je deze gedachte durft los te laten ontvang je meer dan je voor mogelijk houdt. Evengoed liefde en vriendschap als onverwachte cadeautjes en andere meevallers. Blijf trouw aan je idealen, sluit geen compromissen voor geld, want dan is de groei eruit.

Stier
Je krijgt ervaringen waardoor je tot een mooie ontdekking komt: je leert erop te vertrouwen dat het leven goed is en je stelt vast dat alles wat je nodig hebt al aanwezig is. Je durft hierdoor ja te zeggen tegen wat je op je weg tegenkomt en je zelfzekerheid groeit. Je laat je licht schijnen, ook in het leven van anderen, je bent positief en verwachtingsvol. Leun echter niet te snel achterover in je stoel, want niet alles komt je aanwaaien. Wil je wensen in vervulling laten gaan, blijf er dan aan werken, investeer in jezelf en kom je verplichtingen na.

Tweelingen
Je houdt graag vast aan het vertrouwde en de zekerheden die je hebt, maar als je dit jaar nieuwe doelen wilt bereiken moet je zekerheden loslaten en risico's durven nemen. Vertrouw hierbij niet alleen op je ratio, maar vooral ook op je gevoel bij de mogelijkheden die zich aandienen. Het is tijd om tot actie over te gaan en de wereld te laten zien wat je kunt. Reageer snel en alert op de kansen die zich voordoen en ga vol zelfvertrouwen door op de dan ingeslagen weg. Loop echter niet te hard van stapel en accepteer af en toe een verlies.

Kreeft
Je voelt je soms onbegrepen. In het nieuwe jaar krijg je de kans om aan anderen duidelijk te maken wat je wilt. Je zet je mening helder uiteen zonder daarbij mensen te kwetsen. Nu iedereen begrijpt welk doel je voor ogen hebt of welke wens je wilt manifesteren, sta je er niet meer alleen voor. Je ontvangt hulp uit onverwachte hoek. Je doel wordt bereikt, ongeacht of dit nu een eigen zaak, studie, baan of de wens voor een nieuwe partner is. Blijf naar anderen luisteren, al gaat het goed, anders mis je voordeeltjes en goed advies.

Leeuw
Je valt op, omdat je nog meer op je eigen kracht durft te vertrouwen: als je al je energie bundelt en op één doel richt wordt het onmogelijke mogelijk. Je verwondert jezelf over wat je bereikt. Verlies je grenzen niet uit het oog. Blijf bewust van je sterke en zwakke kanten. Je hebt er moeite mee om voor je beperkingen uit te komen, maar het is een gouden keuze om dat waar je niet goed in bent aan anderen over te laten en te waken voor zelfoverschatting. Vertrouw op je optimisme, creativiteit en aangeboren charme, wat er ook op je pad komt.

Maagd
Een jaar van grenzen verleggen, blokkades doorbreken en je vrij te maken van alles wat knelt en je beperkt in je bewegingsvrijheid. Durf je gehoor te geven aan je innerlijke stem van de optimist in jezelf en je blijft trouw aan je principes dan zijn wonderen niet uitgesloten. Je idealen zorgen voor beweging en vrijwaring van hindernissen en beknellende verplichtingen. Zolang je realistisch blijft zullen op die manier wensen waarheid worden. Gaat het even niet goed of wordt je geconfronteerd met problemen, zie dit als overwinbare uitdagingen.

Weegschaal
Je innerlijke kracht en standvastigheid worden op de proef gesteld. Bewaar je innerlijke rust, dwing geen oplossingen af en blijf geduldig, dan kom je er sterker uit naar voren. Ga je situaties forceren, dan ontneem je jezelf de kans dat gebeurtenissen vanzelf oplossen. Juist door tegen beter weten in te handelen, ondermijn je je zelfvertrouwen en het geloof dat het leven je het juiste geeft op het juiste moment. De beste actie is soms geen actie. Doe niets en wacht af. Laat je niet onder druk zetten. Creëer adempauzes door nee te durven zeggen.

Schorpioen
Je wordt regelmatig in de verleiding gebracht om mee te gaan met de waan van de dag, de oppervlakkigheid van het leven of bezigheden te doen waardoor je niet hoeft te denken aan wat er werkelijk speelt. Hierdoor voel je je achteraf leeg, teleurgesteld in jezelf en soms heel doelloos, omdat je ver van jezelf afgedwaald bent. Je krijgt regelmatig met situaties te maken waarin je voor deze keuze gesteld wordt: negeer ik iets of blijf ik trouw aan wie ik ben en wat voor mij belangrijk is in het leven? Dát is de weg naar zelfontplooiing, geluk en wijsheid.

Boogschutter
Je gaat op alle levensgebieden onderscheid maken tussen belangrijk en onbelangrijk, omdat je behoefte aan diepgang en wat er werkelijk toe doet steeds sterker wordt. Je ervaart vaak negativiteit door verplichtingen, een niet passende levensstijl die je wellicht in leven houdt voor de buitenwereld en je laat mensen te snel over je grenzen heen gaan om de harmonie te bewaren. Tijd om je zelfwaarde te verhogen en 'ik' bovenaan je prioriteitenlijstje te zetten. Je krijgt veel kansen waardoor je leven stabieler wordt en jijzelf innerlijk rijker en sterker.
 

Steenbok
Je laat het verleden los, zet een punt achter dingen die hun tijd hebben gehad, je houdt niet langer vast aan het bekende en je bent niet langer bang voor verandering. Ongemerkt zijn veel leuke aspecten in je leven veranderd in een last. Je zult zelf kunnen vaststellen dat je leven interessanter en mooier wordt. Onderdruk je neiging om de andere kant op te rennen wanneer veranderingen veel werk met zich mee brengen of van je eisen dat jijzelf je visie aanpast, want juist dan houd je problemen in stand. Verwacht inspiratie en verbondenheid.

Waterman
Je stelt zelf vast, dat je op meerdere levensgebieden afhankelijk bent: van andere mensen, je eigen levensstijl of van je werk dat vaak synoniem lijkt aan je innerlijke Zelf. Je krijgt de kans om je eigen weg in te slaan, een verbintenis op te zeggen, definitief te breken met situaties, verplichtingen en wellicht mensen die teveel beslag op je leggen. Schrik niet als de mogelijkheid tot een nieuw leven zich nogal onverwachts aandient en je gedwongen wordt een punt te zetten achter wat is geweest, maar geniet van je nieuwe spirit en verwachtingen.
 

Vissen
Je verwacht het nu misschien nog niet, maar je krijgt volop de gelegenheid om het leven te vieren, de weg te bewandelen waar je passie ligt, van allerlei nieuwe dingen te proeven, te lachen en je creativiteit ten volle te benutten. Werk vooral met je handen, ervaar het gevoel als je ideeën letterlijk uit je handen stromen omdat jij het creëert. Maak keuzes voor waar je hart werkelijk naar uit gaat, dat is de beste garantie voor succes, vriendschap en intimiteit. Zorg er wel voor, dat je niet alleen geestelijk, maar ook lichamelijk goed voor jezelf zorgt.
 

© 2015 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode